Din kunskap gör skillnad

Huddinge är näst största kommunen i länet med över 100 000 invånare. Våra högskolor och närheten till övriga Stockholm ger stora möjligheter för invånare, företag, studenter och medarbetare. Vi vill ta tillvara och utveckla din kunskap.

 

Undersköterskor Västergården 2
tim- och sommarvikarier med intresse för äldreomsorg

 Social- och äldreomsorgsförvaltningen

Semestervikariat under perioden juni-augusti 2013 med schemalagd arbetstid som innefattar dagar, kvällar och helger. Vi söker även dig som kan arbeta som timanställd.

Enhetsbeskrivning

Västergårdens Äldreboende är ett nybyggt äldreboende beläget i närheten av Huddinge centrum, boendet har två enheter, Västergården 1 och Västergården 2. På västergården 2 är det 54 lägenheter varav 18 är demensboende. Vi bedriver kvalificerad omsorg och vård  inom särskilt boende. Vi arbetar utifrån en gemensam vårdfilosofi där stor vikt läggs på helhetssynen i det dagliga omvårdnadsarbetet.

Du kommer till en trevlig, ansvarsfull, kompetent och mångkunnig arbetsplats, där dialogen, delaktigheten och samarbetet är viktiga ledord. Hos oss arbetar sjuksköterskor som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ( OAS) och omsorgspersonalen  arbetar utfrån kontaktmannaskap där varje boende har sin kontaktansvariga ( KA).

Om arbetet

Rollen som undersköterska på Västergården 2 innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för våra boende. Att vara professionell handlar lika mycket om ett gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor, som att arbeta med omvårdnadsuppgifter och service. Vi arbetar mycket med att ha ett professionellt förhållningssätt både gentemot våra boende och inom arbetsgruppen.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom hemtjänst och/eller äldreomsorg ser vi det som meriterande. Personlig lämplighet har vi i fokus. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig i skrift då vi dokumenterar digitalt. Du ska ha fyllt 18 år.

Som person är du ansvarstagande, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och att skapa kontakt. Du är serviceinriktad och intresserad av att stärka den friska, hälsosamma delen av livet.

Upplysningar

Liselotte Wallin enhetschef 08-535 353 40

Carin Wedin facklig företrädare, Kommunal 08-535 37 541

Sista ansökningsdatum

1 april 2013. Rekryteringen kommer att ske löpande.


SÄF:2013:56

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.